Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]Снимка Фейсбук/Иван БакаловВместо да се пишат гръмовни

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgСнимка Фейсбук/Иван БакаловВместо да се пишат гръмовни
Коментари Харесай

Бакалов: Вместо да се пишат гръмовни новини, с два клика може да се провери образованието на Кирил Петков

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

Снимка Фейсбук/Иван Бакалов

Вместо да се пишат гръмовни вести, с два клика може да се ревизира образованието на Кирил Петков и Асен Василев. 

Това разяснява журналистът Иван Бакалов във фейсбук.

Ето какво описа той:

Три-четири уеб страницата менте (в смисъл, че пишат ментета) пуснаха сензация - Кирил Петков не бил приключил Харвардския университет. Към тази гръмовна вест се причисли и Баничарката Валерия Велева с нейния достоверен уебсайт " Епицентър ". Нямало му името в листата на приключилите, написа уеб сайтът на Баничарката.

Георги Кадиев, който също е приключил там, културно е обяснил, че това са менте вести и е извадил скрийншот от листата на дипломиралите се, в който се виждат имената на Кирил Петков, Асен Василев и на самия Кадиев.

Баничарката обаче не мирясва. Нова гръмовна обява в баничарския " Епицентър " изяснява, че Кадиев препира непознати съвести и показал лист на приключилите " Харвард бизнес скул ", а баничарския уебсайт показал " Харвард юнивърсити ". Неговата тапия била нещо ерзац, формат А4 нависоко, а тапия от университета била нашироко. И това на Петков било там магистърска стратегия за 2 години... Кадиев лъже, сиреч, не могат те тия тримата да изпързалят Баничарката.

Преди време различен популярен публицист - Григор Лилов беше се заплел в уеб страницата на различен американски университет, без да разбере какво е приключил Делян Добрев от ГЕРБ. И Лилов се беше изгубил в превода.

Баничарката напълно се е изгубила, освен в превода, тъй като " Харвард бизнес скул " е част от Харвардския университет и това може елементарно да се види с два клика. Това обаче е мъчно за висока топка като Малария Велева.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР